Bu Blogda Ara

18 Mayıs 2012 Cuma

FRIDAY FASHION

Yaz kapida artik...$imdi sizin havanizda isinmaya ba$lami$tir. Hic kiskanmiyorum!?! Neyse artik ucundan ucundan yaz kiyafetlerimizi kotlarimizla , hirkalarimizla kombine etmeye ba$layabiliriz. Hatta havaniz burasi gibi yagmurlu ve gunessizse, cizmelerinizi bile gecirebilirsiniz ayaklariniza.  Bu haftasonu planiniz ne bilmiyorum..Yine ortaya kari$ik oneriler sunuyorum. Artik sec, begen, al :)

I like!


Pastel


Coral


Casual on the Go



Fashion in Motion with MANGO & Kate Moss


Spring



Marigold


Date Night - Black & Aqua


Chic Shopping


fresh raspberry



Pink and grey!



Spring Fresh


Blue on Blue


spring casual


blue cardigan


green dots


tan and yellow


clover


nearly nude


mellow yellow


orange & pink


mint & red


grey & white



Herkese eglenceli bir haftasonu diliyorum.

2 yorum:

LAL dedi ki...

Valla bu resimlere baktıktan sonra aklımdan ne geçti biliyo musun? bu kıyafetleri burada kombinlendiği şekliyle alabilmenin bir imkanı olsa keşke...hiç alışverişte mağazalarda taban tepmesek, bu pantolana şu bluzum vardı ona göre de takı bakayım falan muhabbeti olmadan, zahmetsizce tüm ilkbahar yaz sezonu kreasyonunu tek alışveriş ile kapatsak:) tabi buna bütçemizin müsait olup olmaması da kritik önemde...bu arada pembeli grili takıma bayıldımmmm!!!

Masal dedi ki...

Evet dedigin cok dogru, oyle bir kolay yol olsa, hele de zamani kisitlilar icin super bir sey olurdu. Ama sen yine de begendigin takimlari once sec. Sonra dolabini ac. Ona benzer nelerin var diye. Olmayan seylerin listesini yap ve bir ali$veri$ merkezine gir.Yalniz onemli bir ayrintiyi gozden kacirma ' sadece listene bagli kal' ..Ba$ka $eyler senin dikkatini dagitmasin. Demesi kolay ama uygulamasi zor biliyorum. Bir dene bakalim pembeli-grili takim icin.. kolay gelsin ;)