Bu Blogda Ara

6 Nisan 2012 Cuma

FUNKY  FRIDAY FASHION : Ben''Tül''e a$igim!!!!

Kucukken kimin hayali balerin olmakti? Ya da kimin hayali degildi ki...
Okudugumuz masallardaki prenseslere ozenip tul tul giyinmek istemez miydik? Hele de birisinin dugunu olsun. Buyuk gelin kopyasi kucuk gelin olurduk :)
Tul eteklere kucuklugumden beri hayranlik beslerim. Her zaman tul tul giyineyim, balerin patiklerimi ayaklarima gecireyim ve kugular gibi dans edeyim isterdim. Hayallerimde dans ettim ama gercek de olmadi... Ta ki Carrie SATC'de kar$imiza boyle cikana kadar.
I$te buydu!!!! Bunlari giymek icin kucuk ve balerin olmak zorunlulugu ortadan kalkmi$ti. Ya da evlenmeyi beklemek zorunda degildik.
Moda tasarimcilari sagolsun magazalari kabarik kabarik, tul tul eteklerle doldurdu. Bel cıkıntısını daha belirgin hale getirebilmek ve kabarık elbiselerin ustte daha guzel durabilmesi amacıyla kullanılan ce$it ce$it kemerler de tasarladilar. Altina da babetler. Iste hepimiz olduk bir balerin :)

Sanirim ben tüle a$ik bir kadinim. ''Tül" bence dokundugu herseye hem asalet, hem sempati, hem de karsı koyulmaz bir cekicilik katıyor. Belki de tüm gelinliklerde bu yuzden tul kullanılıyordur. Firsatim olsa dolabim tulden gecilmezdi. Su anda trend olmadigini biliyorum. Ama benim icin bunlarin hicbir zaman modasi gecmeyecek.

Bugun cuma!!! Sabirsizlikla bekledimiz gun geldi catti. Kendini di$ari atacaklar icin onerim; Giyin tul eteklerinizi, babetlerinizi ve doyasiya cikarin butun haftanin yorgunlugunu!!!





































Bu fotograflari payla$inca tule olan a$kim depre$ti. Gorursem bir tane daha alacagim :)

***Iyi haftasonlari hepinize ***

5 yorum:

Masal dedi ki...

'Tuttu firlatti kalbimi'' Gokce benim blogumu okumu$ olmali ki tul etekle cikti Beyaz'in cuma gunku programina ;) $aka bir yana bant yayini olan Beyaz show gecen cuma cok guzeldi, Gokce'nin etegi de...

LAL dedi ki...

Tütü etekler konusunda biraz çekimserim zira minyon kızlara yakıştığını düşünüyorum ama balkon resimlerine bayıldım ardiye olarak kullandığım balkonu çiçek serasına mı dönüştürsem??? mmanzarası pek güzel değil ama içine girince içimi açan bir hale gelse fena olmaz...ayyyyyyy kalkıp koçtaşa/ikeaya gidip saksılar mı alsam bilemedim şimdi???

LAL dedi ki...

yalnız somon rengi tütü etek ve bluz muhteşemmiş de sağlam vücut ister...

Masal dedi ki...

Lal, manzaranin kotu olmasi yine de balkonunu sirin hale getirmene engel olmamali..bence sen kesin bir saksi ali$veri$ine cik en yakin zamanda :)

Masal dedi ki...

Tutu eteklere gelince; haydi o zaman kilo verelim,kuculelim ve tul tul ortalarda gezelim :)