Bu Blogda Ara

8 Nisan 2012 Pazar

BALKON KEYFI
Bizim kulturumuz cok guzeldir.. Beynimizde ne kadar sorun olursa olsun, kucuk seylerin bile keyfini cikarmaya bayiliriz biz. Ve etrafimiz ne kadar cok insanla dolarsa, keyfimiz bir o kadar daha artar. Mangal keyfi mesela.. Kahve keyfi, pazar kahvaltisi keyfi, cay keyfi... Bu liste uzar gider. Bunlardan birisi de 'balkon keyfi' dir ki ben cok severim. Hele de yaz gecelerinde...
Once guzelce yikanir balkon. Kahvalti masasi kurulur. Sonra saatlerce oturulur, muhabbet edilir. Ustune Turk kahvesi icilir. Balkondan balkona komsular sohbet eder. Cekirdek citlenir. Dudaklarimiz $i$ene kadar :) Gune$in hareketine gore yer degistirilir :)
Oyle buyuk balkona da gerek yoktur bu keyif icin. Hatta kucuk balkonlar daha bir sirin olur. Balkon kuculdukce samimiyet artar sanki.
Cogu insanin bahceli bir evim olsun ruyasi vardir belki.. Ama ben derim ki balkon ayri bir guzeldir Turkiye'de.

Bugun pazar... ve ben pazar kahvaltisini balkonda yapmayi cok ozledim. Bu yuzden sizinle su guzel balkonlari payla$mak istiyorum. Hazir baharda kapida, balkonlarinizi ye$illendirin. Renkli renkli saksilarda cicekler ekin. Sonra atin masanizi,sandalyenizi. Cagirin kom$unuzu,arkada$inizi ya da kimi isterseniz. Kahvenizi yudumlayin keyifli sohbetlerinizle. Usurseniz atin omzunuza bir battaniye, $al...













Bunlar kesmediyse ve imkaniniz varsa, boyle bir balkona ne dersiniz peki? :)


Balkon keyfiniz bol olsun!! Iyi pazarlar hepimize...

2 yorum:

Unknown dedi ki...

istanbul'da hava kapalı şuanda ve 4 duvar arasında çalışıyoruz...çok keyifli geldi balkon sefasını hayali:) teşekkürler ;)

Masal dedi ki...

Kara bulutlar en kisa zamanda dagilir in$allah ve bu haftasonu balkon keyfinizi yapabilirsiniz. Iyi cali$malar,kolay gelsin..