Bu Blogda Ara

4 Eylül 2012 Salı

BYE BYE SUMMER...

Yaz geldi ve gidiyor. Sonbahar yeni yeni yuzunu gosteriyor. Ke$ke yaz hic bitmese... Gune$li gunlerde, flipfloplarimizla, tril tril eteklerimizle kalsak hep, olmaz mi yani..

Olmaz!! Dunya donuyor ve biz de gunluk sorumluluklarimiz etrafinda donmek zorundayiz. Her zaman tatil, yaz olmaz ya.. Cali$mak lazim , okullu olmak lazim , i$ten eve gelip yemek yapmak lazim.. lazim da lazim.. Artik pazartesi gunleri i$e du$uk yuzlerle gitmek; yagmurda, karda, ki$ta trafikte kalmak , lahana gibi kat kat giyinmek.. kacinilmazlarimiz.

Ama yaz gidiyor diye yaz ruhumuz da gidecek degil ya. Evimizin kapisini actigimizda bize yazi hatirlatacak kucuk dekorasyonlar ho$ olmaz mi?


Aralarinda biraz uc olabilecek fakat guzel yaz dekorasyonlarini payla$mak istiyorum sizlerle.. Turkuaz rengi bu konuda en guzel secim olacaktir. I$te sizin icin sectiklerim :

Bunlarla belki de cok yaz kokar eviniz... O kadarina gerek yok diyorsaniz ,kucuk dokunu$lara ne dersiniz? Bunun vazgecilmez yolu, dekorasyonlarinizda deniz yildizlari ve deniz kabuklari kullanmaktan gecer.
$u fikir de bana cok orjinal geldi. Gittiginiz her kumsaldan biraz kum toplayip, kavanozlamak. Yeri ve zamani yazarak, o tatilinizi bir daha unutmamak.. Yanina o tatilden bir fotografinizi bile koyabilirsiniz..
Benim evimde bana yazi hatirlatan $ey ise , yatak odamizda asili olan $u tablo..

Yaz ruhunuzu ya$atmaniz dilegiyle...
 

Hiç yorum yok: